Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت‌الاسلام مجیدی، مدیر ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: جشن میلاد امام زمان(عج) در مساجد مناطق مرکزی و جنوب تهران و مساجد هم نام امام زمان(عج) به صورت ویژه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مجیدی در خصوص برنامه مساجد ناحیه شهید نواب صفوی گفت: با نزدیک شدن ایام ولادت حضرت ولی الله الاعظم ارواحنا فداه، مساجد مناطق مرکزی و جنوب تهران آماده برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان و جشن‌های با شکوه مهدوی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشن‌ها که تمهیدات و مقدمات آن برای اجرای باشکوه در مقابل مساجد شده است، حضور حداکثری مردم محلات پیرامون مساجد مد نظر این ناحیه است.

وی افزود: تجربه برخی از مساجد نشان داده است در مراسم ایام ولادت ائمه اطهار(ع) در مقابل مساجد همیشه با استقبال مردم مواجه بوده و معمولاً با حضور بعضا چند صد نفر یا در برخی موارد بیش از دو هزار نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه در ناحیه شهید نواب صفوی از بین ۳۷۲ مسجد، ۵۳ مسجد هم نام حضرت ولیعصر(عج) هستند، گفت: مراسم در این مساجد به صورت ویژه‌ای برگزار می‌شوند، که این موضوع منافاتی با جشن‌های با شکوه سایر مساجد ندارد. سنت با شکوهی که در سال‌های اخیر شاهد برگزاری آن بوده‌ایم، مراسم احیای  شب نیمه شعبان است.

وی درباره اهمیت احیای نیمه شعبان، اظهار کرد: در روایتی از امیرالمومنین علی(ع) آمده است: قسم به کسی که جان علی در دست اوست، همه امور نیک و بدی که بر بندگان جاری می‌شود، از شب نیمه شعبان تا پایان سال در این شب تقسیم می‌شود، هیچ بنده‌ای نیست که این شب را احیا کند و در آن دعای خضر(کمیل) بخواند، مگر آنکه دعای او اجابت شود.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۹۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم جشن سپاس معلم در بردسکن
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ببینید | دستگیری اوباش جنوب تهران
  • برگزاری مراسم «سه شنبه های شهدایی» در ایلام
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است